Breadcrumb

  1. Tieteellinen osaaminen
  2. Teknologiat

Teknologiat

Hoitojen mukauttaminen ja kehittäminen silmien hoidossa on yhtä tärkeää kuin puhdas innovaatio. Lääkevalikoimamme lisäksi olemme kehittäneet lukuisia teknologioita parantamaan tuotteitamme käyttävien potilaiden hoitomyöntyvyyttä.

Säilöntäaineettomuus

Santen toi ensimmäisenä markkinoille säilöntäaineettoman prostaglandiini-silmätipan glaukooman hoitoon. Pitkäaikaisessa käytössä, kuten kroonisessa kuivasilmäisyydessä ja glaukoomassa, yhä useammat lääkärit suosittelevat säilytysaineettomia tuotteita, koska säilytysaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion tai ärsytysoireita. Oireita voivat olla kutina, polte, epämiellyttävyys, ärsytys tai silmien kuivuminen.

Santen valikoimista löytyy lukuisia säilöntäaineettomia tuotteita, paitsi yksittäispakkauksissa myös silmätippapulloissa. Säilytysaineettomien pullojen uudet tekniikat mahdollistavat tuotteen pysymisen steriilinä.

Dropaid logoDropaid-tiputusavut on kehitetty käytettäväksi Santen-tuotteiden kanssa. Dropaid-tiputusavut on tarkoitettu potilaille, joiden sormet tai kädet ovat heikot tai epävakaat.

 

Dropaid-tiputusapu kerta-annospakkauksille

Dropaid on apuväline kerta-annospakkauksessa oleville silmätipoille. Se auttaa potilaita tiputtamaan silmätipat kerta-annospakkauksesta.

 

Dropaid-tiputusapu säilytysaineettomille pulloille

Dropaid on apuväline säilytysaineettomissa pulloissa oleville silmätipoille. Se auttaa potilaita tiputtamaan silmätipat säilytysaineettomasta pullosta.

 

Lisätietoja Dropaid-tiputusavuista saat apteekistasi.

Dropaid-tiputusapu säilytysaineettomille pulloille

Dropaid-tiputusapu säilytysaineettomille pulloille

Dropaid-tiputusapu kerta-annospakkauksille

Dropaid-tiputusapu kerta-annospakkauksille

Dimple™ -pullo

Helppokäyttöisyys on tärkeä ominaisuus pullon muotoilussa hoitomyöntyvyyden takaamiseksi. Dimple-pullomme on suunniteltu ratkaisemaan pullon avaamiseen ja tippojen tiputtamiseen liittyvät ongelmat, jotta tipat päätyvät silmiin ja niitä annostellaan oikea määrä.

Dimple-pullo on pehmeä ja helppokäyttöinen. Dimple-pullo on myös helppo avata.

Novasorb on ainutlaatuinen ja patentoitu teknologia, joka lisää silmätippojen vaikutusaikaa silmän pinnalla. Positiivisesti varautunut emulsio levittyy optimaalisesti negatiivisesti varautuneen silmän pinnalle.

Kationinen öljy-vesi -emulsio sisältää pieniä positiivisesti latautuneita öljyä sisältäviä nanopisaroita, joihin aktiiviset komponentit voivat liueta. Kationinen emulsiomme on säilöntäaineeton.

PRESERFLO™ MicroShunt -suntti

Olemme olleet kehittämässä CE-merkittyä PRESERFLO MicroShunt -sunttia. Se on kirurginen implantti, joka vähentää silmänpainetta parantamalla kammionesteen ulosvirtausta silmästä. PRESERFLO MicroShunt -suntti tarjoaa uuden kirurgisen vaihtoehdon glaukooman hoitoon.

Santen on ollut mukana kehittämässä säilöntäaineettomille silmätipoille tarkoitettuja pullopakkauksia, jotka ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Katso lisää Santenin kahdesta säilöntäaineettomasta pullosta alla olevista videoista: