Breadcrumb

Käyttöehdot

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN TÄMÄN SIVUSTON KÄYTTÄMISTÄ

Johdanto

Tämän sivuston (www.santen.fi) omistaa ja sitä ylläpitää Santen Oy (”Santen”), jotta se voi tarjota sivustomme vierailijoille (”sinä” tai ”käyttäjät” eri muodoissaan) yleistiedot Santenin toiminnasta alla kuvatulla tavalla, käyttöehdot (kuten alla olevassa kappaleessa on määritelty) ja muita tietoja sovellettavien lakien ja asetusten vaatimusten mukaisesti. 

Näillä tämän sivuston käyttöehdoilla (”käyttöehdot”) sekä Santenin sivuston tietosuojakäytännöllä hallinnoidaan tämän sivuston käyttöä. Jos käyt tällä sivustolla tai käytät sitä muutoin, myönnät lukeneesi ja ymmärtäneesi, että tätä sivustoa koskevat nämä alla esitetyt käyttöehdot, ja vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias. 

Santen pidättää oikeuden muokata näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilmoittamatta asiasta sinulle etukäteen. Kyseinen muokkaus on voimassa välittömästi, kun se julkaistaan tällä sivustolla. Jos jatkat sivustolla käymistä tai sen käyttämistä muokkausten tultua voimaan, sinun katsotaan hyväksyneen muokatut käyttöehdot sitovasti.

Lisenssi ja käyttöala 

Tämä sivusto, mukaan lukien sen ulkoasu ja kaikki sen sisältö, mukaan lukien rajoituksetta teksti, kuvat, grafiikat ja videotiedostot, on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla sovellettavilla laeilla ja sopimuksilla kautta maailman. Tämä sisältö kuuluu tai on lisensoitu Santenille. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Mikään tähän sivustoon sisältyvä ei tarkoita lisenssin tai muiden oikeuksien myöntämistä mihinkään Santenin tai minkään kolmannen osapuolen patenttiin, tavaramerkkiin, tekijänoikeuteen tai muuhun immateriaaliomaisuuteen. Santen voi lopettaa tämän sivuston käyttösi taikka muuttaa tai rajoittaa sitä mistä tahansa syystä ilmoittamatta.

Tämän sivuston sisältöä ei saa kopioida, ladata, muuttaa, välittää tai asettaa kolmansien osapuolten saataville muita tarkoituksia kuin henkilökohtaista, ei-kaupallista käyttöä varten ilman Santenin nimenomaista ennakkolupaa.

Ellei muutoin ole esitetty, kaikki tämän sivuston tavaramerkit ovat tavaramerkkilain suojaamia. Santenin tällä sivustolla esiintyvät tuotenimet, logot, mallit, iskulauseet ja kaupalliset ulkoasut ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, kauppanimiä tai malleja, joita sovellettavat lait suojaavat. Sen vuoksi näiden oikeuksien kaikenlainen loukkaaminen on ehdottomasti kielletty.

Muut tällä sivustolla esiintyvät yritys-, tuote- ja palvelunimet voivat olla kolmansien osapuolten omistamia tavara- tai palvelumerkkejä. 

Vastuuvapauslauseke ja vastuunrajoitus 

TÄMÄ SIVUSTO JA SEN SISÄLTÄMÄT TIEDOT ASETETAAN SAATAVILLE ”SELLAISENAAN”, ILMAN MITÄÄN TAKUITA, NIMENOMAISIA TAI EPÄSUORIA. EMME ANNA MITÄÄN TAKUITA SIITÄ, ETTÄ TÄMÄN SIVUSTON TIEDOT OVAT AJANTASAISIA, PAIKKANSAPITÄVIÄ TAI TÄYDELLISIÄ, EIKÄ SINUN PIDÄ LUOTTAA NIIHIN TEHDESSÄSI MITÄÄN PÄÄTÖSTÄ TAI TOIMENPIDETTÄ. KIISTÄMME TÄTEN KAIKKI TAKUUT SIITÄ, ETTÄ TÄMÄN SIVUSTON TIEDOT OVAT SAATAVILLA KESKEYTYKSETTÄ TAI ETTÄ SIVUSTOLLA EI OLE VIRUKSIA, MATOJA, TROIJALAISIA TAI MUITA KOODEJA, JOILLA ON SAASTUTTAVIA TAI HAITALLISIA OMINAISUUKSIA.

Santen pyrkii parhain mahdollisin keinoin pitämään tämän sivuston sisällön paikkansapitävänä, täydellisenä ja ajantasaisena, mutta Santen nimenomaisesti kiistää kaikki takuut tai vakuutukset sen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta.

Lisäksi Santen pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa tämän sivuston ylläpitämisen ilman ennakkoilmoitusta, eikä Santen ole vastuussa mistään asiasta aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä.

Olet vastuussa kaikkien tietojen tarkistamisesta ennen niihin luottamista. Tämän sivuston ja tällä sivustolla käytettävissä olevan sisällön käyttö tapahtuu omalla vastuullasi. On sinun vastuullasi toteuttaa toimenpiteet, joilla estetään tietokonevirusten, matojen tms. aiheuttamat vahingot. Santen ei ole vastuussa kyseisten haitallisten tekijöiden aiheuttamista vahingoista.

Santen ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tällä sivustolla olevien tietojen tai itse sivuston käytöstä.

Lääketieteellisiä tai ammatillisia palveluita koskevien neuvojen vastuuvapauslauseke 

Tämän sivuston sisällön on tarkoitus olla yleinen Santenin lääkkeitä ja palveluita koskeva tietolähde, lisätä tietoisuutta sekä antaa tieteellisiä ja koulutuksellisia tietoja näihin liittyvistä sairauksista. Sisältöön ei ole tarkoitus eikä siihen pidä luottaa, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteellisiä mielipiteitä tai neuvoja minkään tietyn terveysongelman tai tosiseikan osalta. Tämän sivuston käyttäjiä kehotetaan nimenomaisesti pyytämään lääketieteellisiä neuvoja ottamalla yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen välittömästi mahdollisesti hoitoa vaativan terveydentilan vallitessa. 

Tiedot käyttäjiltä

Santen ei ole velvollinen vastaamaan viestintään sähköpostitse tai postitse tämän sivuston yhteydessä. Ellei laki muuta vaadi, ja lukuun ottamatta tietosuojakäytäntömme määräyksiä, sinulle tämän sivuston kautta sähköpostitse tai muutoin tarjottava viestintä tai materiaali, mukaan lukien tiedot, kysymykset, kommentit, ehdotukset ja vastaavat, ei ole luottamuksellista eikä suojattua eikä niitä käsitellä sellaisena.

Tietosuoja 

Kaikkia tämän sivuston kautta kerättyjä tietoja, joista henkilö on tunnistettavissa, käsitellään ja käytetään asiakirjan Tietosuojakäytäntö sekä asiakirjan Evästekäytännöt mukaisesti. Nämä asiakirjat on sisällytetty näihin käyttöehtoihin viitteenä. Saat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy-emea@santen.com.

Ellemme kirjallisesti muutoin sovi, edellytämme sinun käyttävän sinulle henkilöstömme jäsenistä ja/tai kolmansista osapuolista toimittamiamme henkilötietoja vain niihin tarkoituksiin, joita varten kyseiset tiedot sinulle luovutetaan, sekä sovellettavien tietosuojalakien ja -asetusten mukaisesti.

Työllistymismahdollisuudet 

Otamme mielellämme vastaan Santenille työllistymistä koskevia kiinnostuksenilmaisuja. Santen ei harjoita työntekijöitä palkatessaan tai työsuhteissaan syrjintää rodun, ihonvärin, uskonnon, vamman, kansallisen alkuperän, iän, sukupuolen tai minkään muun sovellettavan valtiollisen tai paikallisen lain suojaaman ominaisuuden perusteella. Ymmärrät, että jos sinua pyydetään lähettämään ansioluettelo tai kiinnostuksenilmaisu tällä sivustolla julkaistuun työtehtävään, sen ei ole tarkoitus muodostaa eikä se muodosta sopimusta sinun ja Santenin välille työsuhdetta tai mitään muuta etua varten. Ymmärrät, että Santenille lähettämääsi viestintää, jossa tiedustelet työllistymisestä, ei katsota sinänsä työhakemukseksi eikä Santenin puolella ole velvoitteita vastata siihen. Jos Santen on kiinnostunut tutkimaan työllistymismahdollisuuksia kanssasi, otamme sinuun yhteyttä vastauksena kyselyysi.

Jos haluat tutustua Santenin työllistymismahdollisuuksiin, lue Avoimet työpaikat-sivu. Jos haluat tietää, miten Santen kerää ja käsittelee henkilötietojasi työsuhdetta edeltävissä ja rekrytointitarkoituksissa, lue Rekrytointikäytäntö. 

Kolmansien osapuolten sivustot ja linkit 

Voimme tarjota linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille mukavuuttasi ajatellen. Kyseiset linkit eivät tarkoita, että Santen tukisi tai mainostaisi kolmansien osapuolten tuotteita tai palveluita tai mitään kyseisillä kolmansien osapuolten sivustoilla olevaa sisältöä. Huomaa, että Santenilla ei ole mitään vastuuta tai valtaa kyseisten kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, eikä se ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita voi aiheutua kyseistä sisältöä käyttäessäsi. Tähän sivustoon linkitetyille sivustoille siirtyminen tapahtuu omalla vastuullasi. 

Lisäksi sinun on hankittava Santenilta etukäteen kirjallinen lupa, jos aiot julkaista tämän sivuston sisältöä toisella sivustolla tai hyödyntää tätä sivustoa muutoin kuin näissä käyttöehdoissa esitetyllä tavalla. Huomaathan, että Santenilla ei ole mitään vastuuta tai valtaa minkään sellaisen sivuston sisällöstä, joka julkaisee tai hyödyntää tämän Santenin sivuston sisältöä. 

Sosiaalinen media

Tällä sivustolla julkaistut tiedotteet, taloudelliset raportit ja kaikki muu sisältö edustavat Santenin virallisia käytäntöjä ja kantoja. Santen ylläpitää sosiaalisen median tilejä (kuten LinkedIn, Twitter) viimeisimpien uutistensa ja toimintojensa viestintäkanavina sekä ulkopuoliselle yleisölle tarjottavia uramahdollisuuksia varten. Kuitenkaan Santenin työntekijöiden yhteisöpalvelusivustoilla ja muissa vastaavissa palveluissa julkaisemat tiedot eivät edusta Santenin käytäntöjä tai kantoja.

Jotta voimme varmistaa, että yhtiömme viestintä vastaa visiotamme sekä nykyisiä eettisiä, oikeudellisia ja sääntelyllisiä standardeja, olemme ottaneet käyttöön muutamia perusohjeita. Ne auttavat sinua ymmärtämään, millaista Santenin sosiaalisen median käyttöä pidämme asianmukaisena. Saat lisätietoja lukemalla viralliset sosiaalisen median käyttöehdot.

Vastuu ja rikkomukset 

Otat kaiken vastuun tämän sivuston käytöstäsi ja sillä käymisestäsi, mukaan lukien pääsysi tämän sivuston kautta saatuun Santenin kirjallisuuteen tai muuhun kirjallisuuteen, ja luovut kaikista vaatimuksista tai kanteen perusteista Santenia kohtaan.
 
Lisäksi takaat täten, että et käytä tätä sivustoa seuraavasti:

(a) lataa, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä sisältöä, joka on laitonta, haitallista, uhkaavaa, herjaavaa, ahdistelevaa, sekavaa, halventavaa, mautonta, säädytöntä, loukkaavaa, toisen yksityisyyteen kajoavaa, vihamielistä taikka rodullisesti, eettisesti tai muutoin paheksuttavaa;
(b) lataa, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä henkilötietoja kenestäkään muusta kuin itsestäsi ilman kyseisen henkilön etukäteen antamaa kirjallista lupaa;
(c) lataa, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä sisältöä, joka loukkaa jonkin osapuolen patentti-, tavaramerkki-, kauppasalaisuus- tai tekijänoikeuksia tai muita omistusoikeuksia;
(d) riko mitään sovellettavaa lakia tai asetusta sivuston käyttösi yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta arvopapereiden vaihdosta annetut asetukset; tai
(e) kerää tai tallenna henkilötietoja toisista käyttäjistä.

Myönnät ja hyväksyt sen, että voimme estää sivustolle pääsysi, jos käyttäytymisesi havaitaan olevan lainvastaista, väkivaltaista ja näiden käyttöehtojen hengen ja minkä tahansa ehdon vastaista. Lisäksi pidätämme oikeuden poistaa kaiken materiaalin, jota pidämme epäasianmukaisena, laittomana tai millään tavoin hyväksyttyjen arvojemme ja eettisten standardiemme vastaisena. 

Suosittelemme, että epäasianmukaista sisältöä löytävät käyttäjät ottavat välittömästi yhteyttä meihin osoitteeseen suvi.ruokamo@santen.com.

Yhteystiedot 

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä meihin seuraavaan osoitteeseen: suvi.ruokamo@santen.com.

Päivitetty viimeksi: 15. heinäkuuta 2020