Breadcrumb

Mediapyynnöt

 

Pakollinen

Santen ja sen tytäryhtiöt keräävät ja käyttävät tietoja, jotka annetaan mediapyyntöjen yhteydessä, ainoastaan pyyntösi käsittelemiseen ja ottaakseen yhteyttä sinuun.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*), koska ne ovat välttämättömiä voidaksemme käsitellä pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä.

Tietojen antaminen on vapaaehtoista; jos kieltäydyt antamasta tietojasi, emme pysty käsittelemään pyyntöäsi ja ottamaan sinuun yhteyttä.

Viestiäsi ja kaikkia siihen liittyviä antamiasi henkilökohtaisia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne pidetään suojattuna soveltuvien lakien ja sisäisten käytäntöjen mukaisesti.

Tietosi jaetaan Santenin sisällä auktorisoidulle henkilökunnalle ja kolmansille osapuolille tarvittaessa ainoastaan pyyntösi asianmukaiseen käsittelyyn;

Santenin tytäryhtiöt ja muut kolmannen osapuolen vastaanottajat saattavat sijaita kolmansissa maissa, joissa tietoturvan taso ei ole asianmukaista verrattuna asuinmaasi tietoturvaan.

Tässä tapauksessa vakuutamme, että asianmukaisia tietoturvatoimenpiteitä noudatetaan seuraamalla sopimuksenmukaisia järjestelyjämme GDPR:n artiklan 46 perusteella sen varmistamiseksi, että tietoturva ja henkilötietojesi käsittelyn turvallisuus on asianmukaista.    

Voit tarkastella, täydentää tai muokata henkilötietojasi, pyytää niiden poistamista tai siirtämistä, rajoittaa niiden käsittelyä tai vastustaa niiden edelleen käsittelyä, tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.  

Saat lisätietoa Santenin yleisestä sitoutumisesta yksityisyyteen tutustumalla Santenin yksityisyydensuojalausekkeeseen. 

Toteuttaaksesi tietoturvaan liittyviä oikeuksiasi, tai jos sinulla on muita yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Santenin EMEA-yksityisyydensuojatoimistoon seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: privacy-emea@santen.com.